РЕЗУЛЬТАТИ ЗНО З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ, ГЕОГРАФІЇ, ФІЗИКИ НА ІНФОРМАЦІЙНИХ СТОРІНКАХ УЧАСНИКІВ

Учасники можуть ознайомитися з результатами тестування, картками результатів і скан-копіями своїх бланків відповідей.Картки результатів і бланки відповідей з історії України, географії, фізики та хімії буде розміщено на інформаційних сторінках протягом дня.

Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100−200 балів і таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень за шкалою 1–12 балів опубліковано на сайті Українського центру в розділі «Предмети ЗНО».

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату тестування учасник зовнішнього незалежного оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, географії, фізики та хімії можна подавати протягом 5 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів ЗНО з певного навчального предмета, ураховуючи день оголошення (до 25 червня включно). Докладніше із процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти врозділі «Апеляції».

Також з 22 червня учасники зможуть роздрукуватизі своєї інформаційної сторінки інформаційну картку. Це документ, у якому вказано результати ЗНО з усіх предметів, є додатком до сертифіката ЗНО і подається до приймальних комісій під час вступу. Нагадуємо, що поштою інформаційна картка не надсилатиметься.

(за матерілами сайту http://testportal.gov.ua)

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.