2017 - Рік Японії в Україні

Результат пошуку зображень за запитом "рік японії в україні"

Відповідно до Указу Президента України від 11.01.2017 №1/2017 2017-й рік оголошено Роком Японії в Україні, яким передбачено проведення у загальноосвітніх навчальних закладах тематичних заходів, зокрема конференцій, семінарів, круглих столів; започаткування діяльності літніх таборів для вивчення японської мови та культури.
Офіційний логотип ''Року Японії в Україні''

Oбрано офіційний логотип «Року Японії в Україні», присвяченого святкуванню 25 річниці встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною. Цей логотип створений японським графічним дизайнером паном Томоо Каваі, який проживає у префектурі Шіга. Головним мотивом у цьому логотипі стали національні прапори обох країн. Хіномару (японська назва прапору Японії) і пасхальне яйце притуляються один до одного, чим символізують дружні відносини між Японією та Україною. Даний дизайн було обрано серед 32 інших пропозицій, представлених на розгляд Посольства Японії у період від 22 серпня до 7 жовтня 2016 року.

У навчальному закладі в рамках проведення заходів, присвячених проведенню Року Японії в Україні учні, під керівництвом вчителя англійської мови Карацюби А.С., написали і відправили поштові листівки та отримали у відповідь листівку з міста Міцуямо, Японія.

/Files/images/traven_2017/DSC01959.JPG /Files/images/traven_2017/DSC02008.JPG /Files/images/traven_2017/DSC02009.JPG

У навчальному закладі відбувся майстер-клас «Мистецтво орігамі» під керівництвом вчителя англійської мови Карацюби А.С. в рамках проведення заходів присвячених проведенню Року Японії в Україні. Під час майстер-класу учні 6-А класі навчали своїх однокласників мистецтву орігамі.

/Files/images/kvten_2017/DSC01863.JPG/Files/images/kvten_2017/DSC01865.JPG


У навчальному закладі в рамках проведення заходів, присвячених проведенню Року Японії в Україні учні, під керівництвом вчителя англійської мови Карацюби А.С., написали листи своїм майбутнім друзям у Японію. У цих листах учні розповіли про свої хобі, школу, своє місто та про українські свята.

/Files/images/kvten_2017/DSC01883.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 597

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.